Peak Performance Buoyancy den 14/04-2018


Book dit dykkerkursus her: Diving 2000 shop

Spørg hvem som helst, der arbejder med dykning om, hvilke færdigheder, der adskiller begyndere og erfarne dykkere, og du får stort set et enslydende svar om, at det er evnen til at kunne styre sin opdrift i alle situationer. Det vidste du sikkert allerede, og det er let at se hvorfor. Dykkere, der har fuld kontrol med deres opdrift, bevæger sig effektivt i vandet. De laver nedstigninger, stopper op og stiger op igen med få bevægelser og finnespark, og de kan svæve ubevægeligt langs en væg uden anstrengelse.

Til forskel skal dem med ringe kontrol hele tiden bruge deres finner og hænder for at prøve at holde sig fra bunden. De justerer hele tiden luften i BCD’en og det kan ses, hvor meget energi de lægger i hvert skift i dybden. De kan måske godt gennemføre et sikkert dyk, men der er ikke specielt effektivt.

Der er kun få færdigheder, der kan ændre din dykning så meget som ”Peak Performance Buoyancy”. Disse færdigheder anvender du på alle dyk, uanset hvor du dykker eller hvad du laver. Det gør, at du sparer luft og energi, og det gør dykning sjovere. Færdighederne hjælper dig med at undgå at skade dykkermiljøet, og det demonstrerer, at du er en ”rigtig” dykker.På kurset bliver du super til at justere din vægt, som har stor betydning for din opdrifts kontrol.

Vi starter i svømmehal med at finde vores ideal vægt for at ligge perfekt i vandet.

Derefter et dyk i åbent vand hvor vi afprøver om det nu også kan passe.Et rigtig godt lærerigt kursus som du vil få fornøjelse af hele dit dykker liv.

Tidsplan

Modul Dato Tid Sted
Knowledge Development 1 14/04-2018 11:00 - 14:00Tommerup Sv.Hal
Dive 2 15/04-2018 00:00 - 14:00Knudshoved Færgehavn/Dsb Kursus Center
Dive 1 15/04-2018 10:00 - 00:00Knudshoved Færgehavn/Dsb Kursus Center

Bemærk at alle tiderne er vejledende og at stedet kan ændres.


Book dit dykkerkursus her: Diving 2000 shop